Siltināšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Titāns, SIA

Braslas 16, Rīga, LV-1084
Fasāžu siltināšana , krāsošana, ēku siltināšana , siltināšanas darbi. Ūdensapgāde, kanalizācija.

ETNAS fasādes

A.Čaka 125, Rīga LV-1011
Par mums::

ETNAS fasādes -  fasāžu siltināšanas, restaurācijas uzņēmums ar lielu pieredzi savā jomā. ESAM uzticams fasāžu izbūves partneris. Piedāvājam fasāžu uzmērīšanu, tāmes sagatavošanu, fasādes apdari un nodošanu ekspluatācijā. Liela pieredze restaurācijas, siltināšanas un ventilējamo fasāžu izbūves darbos. Esam veikuši lielu skaitu daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku, biroja ēku un privātmāju fasāžu apdares darbus. Lepojamies ar paveikto un ceram uz sadarbību arī ar Jums!

Raco, SIA

Piņķi, Rīgas 13-16, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Fasāžu darbi, iekštelpu darbi, hidroizolācija, betona injekcijas, fasāžu siltināšana , fasāžu renovācija, nostiprināšana ar injekciju metodi, iekšējie celtniecības darbi, ārējie apdares celtniecības darbi, ēku fasāžu siltināšana

Forest Products, SIA

Rīga
Apraksts:

Pieredzējusi būvnieku komanda veic kvalitatīvus celtniecības un remonta darbus no pamatiem līdz atslēgai. Kvalitatīvs darbs, pieņemamas izmaksas. Sadarbībai atvērti.

Longor nami, SIA

Rīga
Apraksts:

Jauns, strauji augošs uzņēmums, kurā strādā savas jomas kvalificēti speciālisti, veic visa veida celtniecības un galdniecības darbus. Veicam arī ēku uzturēšanas un namu apsaimniekošanas pakalpojumus.

Arbets, SIA

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Apraksts:

Industriālo betona grīdu ieklāšana. Droši jautā – konsultācija un tāme bez maksas.

SIA "ARBETS" ir specializējusies betona un betona klona grīdu būvniecībā. Pie mums strādā darbinieki ar lielu darba pieredzi betona un betona klona grīdu izstrādes jomā. Mēs Jums sniegsim konsultācijas un palīdzēsim rast labāko risinājumu Jūsu objektam.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Maltas celtnieks, SIA

Malta, Andrupenes 55, Maltas pagasts, Rēzeknes nov., LV-4630
Siltināšana , ēku siltināšana , māju siltināšana , remonti, dzīvokļu remonts, santehniskie darbi, santehnikas

EDA darbi, SIA

1905. gada 27-5, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Pakalpojumi:: ✓ Ēku celtniecība ✓ Remonta darbi ✓ Bruģēšana ✓ Mūrēšana ✓ Apdares darbi ✓ Fasādes siltināšana ✓ Projektēšana ✓ Fasāžu atjaunošana ✓ Jumtu maiņa ✓ Terases izbūve Par mums::

SIA "EDA darbi" - celtniecības uzņēmums Koknesē. Veic plaša spektra celtniecības un būvniecības darbus - angāru būvniecību, māju celtniecību, kā arī māju remonta un montāžas darbus.

Kurzemes amatnieks A, SIA

F.Brīvzemnieka 52, Liepāja LV-3401
Apraksts: Piedāvājam dažādas kavalitātes logus, sākot no ekonomiskajiem variantiem, līdz vācu kvalitātes logiem, par ļoti izdevīgām cenām. Katra klienta vajadzības tiek izskatītas individuāli, atrodot klientam vispiemērotāko variantu. Piedāvājam bezmaksas konsultāciju un logu uzmērīšanu. Tiek nodrošināts pilns serviss – konsultācija birojā, objekta apskate un mērīšana, PVC logu demontāža, montāža, iekšējo un ārējo palodžu uzstādīšana, iekšējā un ārējā apdare, veco logu utilizācija. Garantijas apkalpošana. Piedāvājam siltinātas metāla ārdurvis dzīvokļiem. Durvis tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem. Laba siltuma un skaņas izolācija. Plašā izvēlē piedāvājam dažāda veida žalūzijas: Žalūzijas diena-nakts apvieno sevī horizontālo žalūziju un rullo žalūziju priekšrocības.Var uzstādīt gan rullo kasešu žalūzijas uz loga rāmja, gan klasiskos rullo uz sienas. Horizontālās rullo un rullo kasešu žalūzijas. Pilsētas žalūzijas, kas ideāli piemērotas lodžijām. Vertikālās žalūzijas. Liepāja, Aizputē.

Auskapital, SIA

Nometņu 32-20, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Attīstībā esošs celtniecības uzņēmums piedāvā plaša spektra būvniecības darbus. Tos veicam  kvalitatīvi, ievērojot normatīvus un laika termiņus.Konsultējam par veiksmīgākajiem risinājumiem,lai ikviens mūsu klients būtu apmierināts. Aicinām sadarbībai.

Latbuv 1

Rīga
Pakalpojumi: ✓ Fasādes darbi ✓ Ēku krāsošana ✓ Ēku restaurācija ✓ Māju un telpu remontdarbi ✓ Iekšdarbi ✓ Žogu remonts ✓ Angāru un noliktavu remontdarbi Apraksts:

Pieredzējušu būvnieku komanda paveiks pilna cikla būvdarbus no pamatiem  līdz atslēgai, Sniedzam konsultācijas par labākajiem celtniecības risinājumiem, ņemot vērā pasūtītāja vēlmes. Garantija paveiktajam, kvalitatīvs darbs, pieņemamas cenas- tās ir mūsu prioritātes. Sadarbībai atvērti.

Ēriks Plucis, IDV

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Pieredzējis meistars ar brigādi (ar darba stāžu arī ārvalstīs) veic kvalitatīvus būvdarbus par pieņemamām cenām. Sadarbībai atvērti.

Celten, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Esam uzņēmums ar ilgu pieredzi būvniecībā kā privātajā tā komercsektorā. Mēs palīdzēsim realizēt jūsu projektus, palīdzēsim ar materiālu izvēli un piegādi, arī ar būvgružu utilizāciju. Izstrādājam dizainprojektus, rekomendējam dizainerus. Ir laba pieredze arī lielo objektu silitnāšanas darbos, lai uzlabotu telpu energoefektivitāti. Daļu no darbiem varat redzēt Facebook grupā - Būvējam kopā. 

Aleksandrs Gajdajs, IDV

Jūrmala
Apraksts:

Pieredzējis būvnieks ar savu komandu veiks pilna cikla celtniecības un remonta darbus. Kvalitatīvs darbs, termiņu ievērošana. Sadarbībai atvērti.

Buildbest, SIA

Ganību dambis 36-6, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Piedāvājam musdienīgu, kvalitatīvu un energoefektīvu māju celtniecību. Izgatavojam koka karkasa, paneļu un moduļu mājas. Komanda ar vairāk kā 15 gadu pieredzi būvniecībā. Veicam pilna cikla celtniecības darbus. Aicinām sadarbībā!

Tolus, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Būvuzņēmums "Tolus" ir viens no vadošajiem būvniecības uzņēmumiem Latvijā, kas ar savu bagāto pieredzi un kvalitatīvo darbu strādā starptautiskā līmenī, specializējamies dažāda mēroga būvniecības projektu īstenošanā. 

Piedāvājam plašu pakalpojumu spektru, kas ietve infrastruktūras objektus un būvniecību privātajā sektorā.

NMHOUSE PLUS, SIA

Liepājas 37b, Rīga LV-1002
Apraksts:

Pilna cikla būvniecības uzņēmums veic kvalitatīvus būvdarbus visā Latvijas teritorijā. Speciālistiem ir profesionāla darba pieredze Beļģijā, Dānijā, Francijā. Visam paveiktajam - garantija!  Atvērti sadarbības iespējām!

Apkure mājai, SIA

Salamandras 1, Rīga LV-1024
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Apkure mājai" veic celtniecības, remonta, renovācijas, smilšstrūklu, uzstādīšanas un konstrukciju darbus. Pārdodam, uzstādam un specializējamies māju ventilācijā un apsildē. Piedāvājam arī DPF filtru tīrīšanu jebkura veida mašīnām un tehnikai. Konsultācijas, objekta apskate ir bez maksas. Pieredze, kvalitāte, pieņemamas izmaksas.  Piedāvājam arī galdniecības darbus.

Gundars Šterna, IDV

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

Pieredze būvniecībā 15 gadi. Darbā mērķis ir uzsākto novest līdz galam, lai rezultāts būtu ilgtermiņā. Veicu visa veida celtniecības un remontdarbus, sākot no demontāžas darbiem, līdz beigu apdarei  (reģipša, špaktelēšanas, krāsošanas, flīzēšanas darbi). Darba pieredze galdniecībā (logu, durvju, kāpņu ražošana), metālapstrādē (metināšana, konstrukciju montāža). Pieredze iegūta arī Vācijā (pilns privāto dzīvokļu remonts, jūgendstila fasādes remonts, terases izbūve). Laba sadarbība realizēta ar firmām un privātpersonām. Darba praksē ir vairāk kā 50 vannas istabu pilnas pārbūves, dēļu grīdas restaurācija, fasādes restaurācija, jumtu nomaiņa privātmājām, apmešana, armēšana, siltināšana un koka karkasa mājas būvniecība.